Sabtu, 16 Oktober 2010

Kampanye Anti Rokok Dhek Semarang

PORTAL-Iki mungkin iso dadi conto kanggo kutho-kutho liyane dhek indonesia, pasale koyok sing dikutip songko liputan6.com, angkutan kota dhek Semarang, Jawa Tengah dhek wingi (15/10) dilumpukno dhek aula terminal Mangkat.

Bareng jajaran Dinas Perhubungan lan petugas kepolisian para awak angkot iki diajak kampanye anti rokok.

Para awak angkot iku disamping intuk penjelasan tentang bahayane udut, bareng petugas melok-melok ngeletno stiker Anti Merokok dhek sarana umum termasuk dhek jerone bus lan terminal. Langkah iku dikarepno kanggo sopir lan kernet, lan penumpang ora ngudut dhek saklawase perjalanan utowo wektu dhek terminal. Opomaneh onok'e perokok saiki iki wes ganggu lan bahayani kanggo para perokok pasif. Mung sayange jek akeh wong sing merokok dhek panggon-panggon umum.

(referensi: liputan6.com)

Romeltea Media
Panamedia : my life and future Updated at:
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*

Be the first to reply!

Posting Komentar

 
back to top