Rabu, 13 Oktober 2010

Lancing Gak mangan Lan Ngombe Lawase 20 Dino Ukir Rekor Dunia

Jakarta: Seorang jejaka (lancing) berhasil mecahno rekor dunia paling apik nglakoni orang mangan lan ngombe lawase 480 jam. Sak lawase wek tu iku,Russel Miracle (22), meneng dhek jerone kothak.

Aksi ora mangan lan ngombe lawase 20 dhino iku nggawe Russel Miracle nyalep rekore David Blane. Dewek 'e meneng dhek jerone kothak seng dhawane 200 centimeter, ambane lan dukure 80 cm. Dhek kothak iku mahu onok bolongan kanggo udara dianetere mung wolu cm.

Ewonan uwong di mol Artha Gading, Jakarta Pusat, nyaksekno Russel dhek detik-detik terakhir pas mungkasno aksine. Dewek'e lemes gak doyo. Bobot awake wae mudhuk drastis. Sakdhurunge beraksi bobot awake 81 kilogram, basan dike'i managn lan ngombe malah kroso mual.

Russel ngomong tindakan nekade iku semata kanggo nduduhno dek dunia, yen wong Indonesia mampu nglakoni koyok seng dilakoni wong luar negri. Sak iki Russel dirawat intensif kanggo ngecek fungsi organ awak'e. Dikhawatirno ono dampak songko polahe aksine iku. Seng pesti, Russel berhak berbangga diri.(Rendy Saputra/*****) (metrotvnews.com)

(berita diatas telah dialih bahasa oleh portal-id)

Romeltea Media
Panamedia : my life and future Updated at:
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*

1 komentar so far. What are your thoughts?

 
back to top